window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-111862972-1'); WordPress, het gebruiksvriendelijke en flexibele CMS

Baas op eigen website, met WordPress

Wij willen onze klanten 100% zelfredzaam maken in het beheer van hun website. Daarom bouwen we websites met WordPress, het gebruiksvriendelijke en wereldwijd meest gebruikte content management systeem. Inclusief extra functies die website-beheer nog makkelijker (en leuker!) maken. Ook krijgt u een gratis training in WordPress, inclusief waardevolle tips over slim en zoekmachinevriendelijk contentbeheer. Zo komt u beslagen ten ijs!

WordPress CMS

WordPress by Kroon Webdesign: standaard al méér dan compleet

Een WordPress-website van Kroon Webdesign biedt u vele mogelijkheden. WordPress kan worden uitgebreid met tal van “plug-ins” voor extra functies, en wij hebben een uitgebalanceerd pakket samengesteld waardoor u direct beschikt over een website die zowel ontzettend gebruiksvriendelijk als zeer veelzijdig is.

Onbeperkt pagina’s aanmaken

U kunt onbeperkt pagina’s aanmaken. De enige limiet is de capaciteit van het hostingpakket. Maar de kans dat u die limiet ooit bereikt is zo goed als uitgesloten.

Geïntegreerde blog-functie

Bloggen is de ideale manier om regelmatig voor bezoekers en zoekmachines interessante inhoud aan uw website toe te voegen. U kunt deze functie ook als nieuwssectie gebruiken.

Zoekmachinevriendelijk

WordPress is heel zoekmachinevriendelijk. Daarnaast bouwen we een extra functie in om pagina’s Google-gericht te beheren. Tijdens de training leggen we u uit hoe dat werkt.

Social media ready

Uw laatste tweets laten zien? Pagina’s laten delen door bezoekers? Mooie icoontjes om te linken naar uw eigen social media kanalen? Wij maken uw website ‘social media ready’.

Google Maps integratie

In enkele muisklikken plaatst u een Google Maps kaartje in uw website waarmee bezoekers zelf hun routebeschrijving kunnen berekenen.

Zelf formulieren maken

Maak zelf eenvoudig formulieren voor informatie- of offerteaanvragen, sollicitaties, enzovoort. Een algemeen contactformulier zetten wij alvast voor u op.

Basale wachtwoord-functie

Een pagina via een wachtwoord beschikbaar stellen? Dat kan met de standaard functie die WordPress daarvoor biedt. Niets ingewikkelds, maar soms erg handig.

Beheer zelf uw menustructuur

De menustructuur (navigatie) van uw website kunt u zelf beheren. U kunt er ook voor kiezen om pagina’s (bijvoorbeeld landingspagina’s) juist niet in het menu op te nemen.

‘Huisstijlvaste’ tekstopmaak

Liever een andere opmaak voor tekst, koppen of subkoppen? Dankzij ingebouwd stijlbeheer bewaakt u een consistente opmaak, ook als er meerdere collega’s aan de site werken.

Video’s, sliders en foto-albums

Snel een Youtube-filmpje in uw website plaatsen, een foto-slider of een fotoalbum met mooie pop-ups? Het kan allemaal razendsnel, op elke gewenste pagina.

Flexibele layout-mogelijkheden

Met onze intuïtieve drag & drop ‘page builder’ maakt u in mum van tijd mooie pagina-layouts. Wilt u een layout vaker gebruiken? Dan kunt u die als sjaboon opslaan.

Website-statistieken

U kunt eenvoudig Google Analytics in uw website plaatsen. Vindt u Analytics een beetje ingewikkeld? Dan kunt u ook kiezen voor onze eigen statistiekentool ProStats.

Op zoek naar specifieke functies?

In een WordPress-website van Kroon Webdesign zitten standaard al heel veel functies waarvoor u bij andere webbouwers extra moet betalen. Maar het is natuurlijk mogelijk dat u wensen hebt die daarbuiten vallen. In dat geval kunnen we voor u zoeken naar een geschikte plugin, maar we kunnen ook functies op maat voor u ontwikkelen.

Meer weten?

Bel 036-5258836 voor gratis advies of vraag direct uw vrijblijvende offerte aan!

addthis.layers({ 'theme' : 'transparent', 'share' : { 'position' : 'left', 'services' : 'facebook, twitter, linkedin, email, more' } }); try{ ProStats.init(100808265); }catch(e){}

WebGenerator ProStats