window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-111862972-1'); Hoger in Google? Wij leggen de basis met een goede website.

Hoger in Google? Wij leggen de basis.

Is er een makkelijke snelle weg naar topposities in Google? Helaas niet. Maar er zijn wel allerlei manieren om er voor te zorgen dat uw uitgangspositie beter is dan die van uw concurrenten. Een belangrijk wapen in de strijd om hoger in Google te komen is bijvoorbeeld de techniek achter uw website. Maar ook een beetje extra kennis en begrip van hoe Google nu eigenlijk werkt (en toepassing daarvan in het beheer van uw website) geven u een voorsprong. Kroon Webdesign levert u beide.

Hoger in Google

Een zoekmachinevriendelijke website als fundering voor betere vindbaarheid

Een GooiZaken-website van WebGenerator is per definitie in technische zin een zoekmachinevriendelijke website. Dat komt onder meer door het onderliggende WordPress CMS dat wij gebruiken voor de bouw van websites, maar ook door extra functies speciaal gericht op het efficiënt optimaliseren van uw websites voor zoekmachines. Ook het feit dat onze websites standaard geschikt voor mobiel zijn – tegenwoordig een belangrijk criterium voor Google – draagt een steentje bij. Dit alles zorgt voor een krachtige basis, waarop inspanningen gericht op vindbaarheid in Google beter renderen.

Hoger in Google

De kennis om zelf de juiste dingen te doen…

Goed gevonden worden in Google is vaak niet makkelijk. Maar toch zijn er meer quickwins dan u wellicht denkt. Alleen al door een aantal basisprincipes toe te passen bij het vullen en beheren van uw website, kunt u zelf concrete resultaten boeken in de verbetering van uw vindbaarheid. Kroon Webdesign heeft die kennis in huis en draagt die actief over in de gratis WordPress-training die we bij de oplevering van uw website geven. Zo benut u de kansen die veel anderen laten liggen.

…en wat extra hulp als dat nodig is.

Bent u actief in een sterk concurrerende markt? Is uw bedrijf in hoge mate afhankelijk van hoge posities in Google? Zoekt u manieren om uw website beter te laten converteren en meer leads te genereren? Ook dan kan Kroon Webdesign, al dan niet in samenwerking met gespecialiseerde partners, u verder helpen met zaken als content services, zoekmachine-optimalisatie, Adwords-campagnes en social media inzet.

Meer weten?

Bel 036-5258836 voor gratis advies of vraag direct uw vrijblijvende offerte aan!

addthis.layers({ 'theme' : 'transparent', 'share' : { 'position' : 'left', 'services' : 'facebook, twitter, linkedin, email, more' } }); try{ ProStats.init(100808265); }catch(e){}

WebGenerator ProStats