window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-111862972-1'); Webdesign hoeft niet duur te zijn om toch mooi te zijn

Mooi webdesign hoeft niet duur te zijn

Bij het bouwen van een website is het webdesign vaak een relatief duur onderdeel. Zeker als een webdesign “from scratch” wordt ontworpen, gaat er veel tijd in zitten en lopen kosten snel op. Er is niks mis met een investering in goed webdesign, maar u heeft waarschijnlijk ook een budget waar u binnen wilt blijven. Daarom zijn Gooizakenwebsites gebaseerd op de slimme en flexibele manier van Kroon Webdesign.

Webdesign

Eén webdesign-template, oneindige variatie-mogelijkheden

Onze Jumpstart-template is meer dan een webdesign-template. Het is een framework waarin al zoveel geregeld is, dat de daadwerkelijke bouw van de website supervlot kan verlopen. Dat scheelt tijd en dus kosten… maar zonder dat dat ten koste gaat van uitstraling of functionaliteit! En met het bewezen WordPress CMS – waarin u van ons een gratis training krijgt – onderhoudt u uw website moeiteloos zelf.

Hieronder een kleine greep uit websites die wij hebben gerealiseerd. Wilt u meer voorbeelden ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Specifieke wensen? Eigen designer? Een theme op het oog?

Onze templates zijn een kostenefficiënte en snelle manier om een mooie website te realiseren, maar er leiden natuurlijk meer wegen naar Rome. Werkt u bijvoorbeeld samen met een eigen ontwerp- of reclamebureau en wilt u uw webdesign graag laten aanleveren? Geen probleem: Kroon Webdesign werkt van oudsher graag samen met creatieve partners. Ook kunnen we voor u een webdesign op maat maken of een WordPress-theme als vertrekpunt gebruiken.

Meer weten?

Bel 036-5258836 voor gratis advies of vraag direct uw vrijblijvende offerte aan!

addthis.layers({ 'theme' : 'transparent', 'share' : { 'position' : 'left', 'services' : 'facebook, twitter, linkedin, email, more' } }); try{ ProStats.init(100808265); }catch(e){}

WebGenerator ProStats