window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-111862972-1'); WebGenerator Almere | Webpartner GooiZaken Websites

Kroon Webdesign: webdesign voor serieuze ondernemers

Kroon Webdesign in Almere bouwt al 15 jaar websites. We waren een van de eerste webbouwers in Nederland met een CMS waarin ondernemers volledig de controle over hun website hadden — zonder dat ze daar technische kennis voor nodig hadden. Vandaag de dag gebruiken we WordPress, ’s werelds bekendste en populairste content management systeem, maar onze filosofie is onveranderd: wij maken opdrachtgevers 100% baas op eigen website.

Het lijkt wel of tegenwoordig iedereen een website kan bouwen…

De realiteit is echter dat websites bouwen een vak is. Er komt meer bij kijken dan “even” een website-template online zetten. Meer dan 20% van onze nieuwe klanten komt bij ons na een teleurstellende ervaring met webbouwers die meer beloofden dan ze konden waar maken. Gouden bergen, tegen prijzen die te mooi leken om waar te zijn… wat dan helaas ook het geval was.

Bij Kroon Webdesign doen we wat we beloven. En meer.

Van webdesign tot technische implementatie, bij Kroon Webdesign Almere kunt u rekenen op een soepel lopend website-project waarin alles is gericht op kwaliteit. We werken snel, maar raffelen niets af. We leren u — grondig — hoe u uw website kunt vullen en beheren. Niet alleen op welke knopjes u moet klikken, maar ook hoe u uw website het beste kunt inrichten als het gaat om gebruiksvriendelijkheid, duidelijkheid, conversie en vindbaarheid.
.

Waarom zou u in zee gaan met een webdesigner uit Almere?

Als u in Google zoekt op webdesign Almere, dan is de kans groot dat u ons bovenaan ziet staan. Klopt, Kroon Webdesign is gevestigd in Almere en strikt genomen (net) geen onderneming in de Gooi- en Vechtstreek. Maar als lid van het netwerk van GooiZaken Magazine — en trouwe bezoeker van de maandelijkse netwerkevents — doen we vanuit Almere graag zaken met u. Meer dan een kwartiertje rijden kan Almere nooit van uw bedrijf verwijderd zijn… en we stappen graag in de auto om dat kwartiertje te overbruggen.

Meer weten?

Bel 036 30 200 15 voor gratis advies of vraag direct uw vrijblijvende offerte aan!

addthis.layers({ 'theme' : 'transparent', 'share' : { 'position' : 'left', 'services' : 'facebook, twitter, linkedin, email, more' } }); try{ ProStats.init(100808265); }catch(e){}

WebGenerator ProStats